Home » Wolken en regendruppels design (2)

Wolken en regendruppels design

Paraplu wolken - Paraplu, wolkendessin, automaat, houten stok en haak.
Vanaf € 5.08

Wolken en regendruppels design

Wanneer u een mooie, opvallende en unieke paraplu wilt schenken aan uw relaties, bezoekers van uw stand of wellicht bezoekers van een evenement, dan kunt u kiezen voor de paraplu’s met een wolken en regendruppels design. Dit zijn twee afzonderlijke modellen binnen ons assortiment. Beide varianten hebben meerdere uitvoeringen.

De opvouwbare uitvoering

Op de eerste plaats hebben wij de opbouwbare uitvoering, welke beschikbaar is met een wolken dessin en een regendruppels dessin. Deze opvouwbare paraplu wordt geleverd inclusief een passend foedraal. De paraplu is gemaakt van hoogwaardig polyester en bezit dan ook een hoogwaardige kwaliteit. De diameter van de paraplu bedraagt 96 centimeter. Deze paraplu is natuurlijk ideaal om altijd gemakkelijk mee te nemen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de paraplu, in de meegeleverde hoes, eenvoudig in een tas of bijvoorbeeld een zakenkoffer past.

De traditionele uitvoering

Naast de opvouwbare uitvoering hebben wij ook een traditionele uitvoering die volledig automatisch te openen en te sluiten is. Deze paraplu kan eveneens worden uitgevoerd met een wolkendessin of een regendruppeldessin. De paraplu is iets groter, met een diameter van 102 centimeter. Ook deze uitvoering heeft een doek van duurzaam polyester. De paraplu is voorzien van een luxe houten stok met haak. Deze traditionele vormgeving zorgt voor een luxe en toch moderne uitstraling.

Bedrukking op de paraplu’s

Beide uitvoeringen met het wolken en regendruppelsdessin kunnen worden voorzien van een bedrukking. Wij hebben een ruime ervaring in de signbranche en dit betekent dat wij altijd kunnen zorgen voor een maatwerk bedrukking van professionele kwaliteit. De opdruk wordt door ons gerealiseerd op basis van uw wensen en eisen. Om zeker te zijn dat u optimaal tevreden bent over het eindproduct verzorgen wij eerst een drukproef voor u. Deze eerste drukproef is gratis. Wanneer u hier akkoord op geeft, dan gaan wij verder met de productie van de gewenste oplage.

Maximaal twee kleuren

Wij kunnen een bedrukking realiseren in een enkele kleur of in twee kleuren. Indien gewenst kunt u deze paraplu’s met wolken en regendruppels design ook bestellen zonder opdruk. De oplage is afhankelijk van het feit of u een opdruk wenst of niet.