Home » Wetlook colour change paraplu (1)

Wetlook colour change paraplu bedrukken

Wetlook colour change paraplu

De wetlook colour change paraplu zorgt voor een leuke verrassing. Deze paraplu is voorzien van een leuk dessin, uitgevoerd in zwart-wit. Echter, wanneer het gaat regenen, dan krijgt het dessin langzaam kleur en uiteindelijk is het een heel kleurrijke paraplu. Na regen komt natuurlijk zonneschijn. Dit betekent dat de kleur weer verdwijnt en de paraplu weer een andere kleur krijgt. Veel unieker dan dit wordt het eigenlijk niet.

Luxe uitvoering

De wetlook colour change paraplu heeft een luxe design, dat natuurlijk steeds opnieuw verandert. De paraplu heeft een zwarte stok met een dikte van 1,4 centimeter. Het frame is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glasfiber. Daarnaast is het model voorzien van een zwart EVA handvat dat comfortabel aanvoelt. Uw relaties zullen zeker met veel plezier gebruik maken van deze paraplu. Het feit dat het om een wetlook colour change paraplu gaat maakt het product natuurlijk nog unieker.

Biedt uw relaties kwaliteit

Uw relaties zullen een relatiegeschenk zeker waarderen. Een relatiegeschenk is bedoeld om uw waardering naar uw klanten toe uit te spreken, maar kan ook bedoeld zijn om mogelijk toekomstige klanten te overtuigen van uw kwaliteiten. Dit betekent natuurlijk dat het belangrijk is dat de relatiegeschenken een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Hier zorgen wij graag voor. Wanneer u kiest voor een wetlook colour change paraplu, dan heeft u de garantie dat u een relatiegeschenk biedt dat een hoogwaardige en duurzame kwaliteit bezit. Uw relaties zullen er jarenlang plezier van hebben, en dit betekent dat u er ook lang profijt van heeft.

Profijt van de paraplu’s

U kunt zelf een betere naamsbekendheid verkrijgen door te kiezen voor onze paraplu’s. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met een bedrijfslogo of bijvoorbeeld een tekst, zoals een websitevermelding of een bedrijfsnaam. De paraplu’s gaan lang mee, en dit betekent dat deze ook vaak op verschillende plekken gezien zal worden. Dit vergroot natuurlijk uw naamsbekendheid.

Professionele service

Wij bieden u een professionele service, waarbij u altijd uit kunt gaan van een hoge kwaliteit, een vriendelijke prijs en natuurlijk een goed en breed assortiment. Wij bieden u maatwerk, maar u kunt ook zeker bij ons terecht voor onbedrukte paraplu’s.