Home » Wandelstokparaplu (2)

Wandelstokparaplu bedrukken

Wandelstokparaplu

De wandelstokparaplu is een ideaal relatiegeschenk voor mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken tijdens het lopen. Bent u verkoper van wandelstokken of van andere medische hulpmiddelen voor mensen die slecht ter been zijn? Dan is dit een uniek relatieschenk voor uw relaties. Veel mensen hebben behoefte aan de ondersteuning van een wandelstok, maar hierbij is het vaak wel lastig om ook nog iets mee te dragen, zoals een paraplu bij regenachtig weer. De wandelstokparaplu is een wandelstok en paraplu in één. Als het begint te regenen, dan kan de wandelstok worden omgedraaid en de paraplu worden uitgeklapt. Er kan direct even een rustmomentje van de wandeling worden ingelast.

De paraplu als wandelstok

De paraplu wordt vaker als wandelstok gebruikt. Wanneer mensen een paraplu meenemen, en het houdt op met regenen, dan wordt de paraplu vaak ingeklapt en voor de rest van de wandeling gebruikt als wandelstok, ook door mensen die goed gezond zijn. Het is een handige manier van meenemen en een leuke afleiding tijdens het wandelen. Echter, niet ieder ontwerp paraplu is gemaakt om ondersteuning te bieden tijdens het wandelen. De wandelstokparaplu heeft deze kracht wel en kan dan ook altijd zorgeloos worden gebruikt als wandelstok.

Diverse ontwerpen

Wij bieden u diverse ontwerpen van de wandelstokparaplu. Zo hebben wij de paraplu- en wandelstokcombinatie. De paraplu en wandelstok kunnen separaat worden gebruikt. De paraplu heeft een diameter van 86 centimeter en heeft een doek van polyester pongee. Dit model, met glasfiber baleinen, is uitsluitend verkrijgbaar in de kleur zwart. Daarnaast hebben wij ook een wandelstok- en paraplucombinatie met mooie dessins. Ook deze zijn uitgevoerd met zwarte glasfiber baleinen. U krijgt verschillende dessins toegestuurd, daar deze uitvoering uitsluitend in assorti wordt geleverd.

Een passende opdruk

Wij voorzien de wandelstokparaplu graag van een opdruk die bij u past. U kunt hiervoor een eigen ontwerp aanleveren, maar u  kunt het ontwerp ook aan ons overlaten. U ontvangt altijd eerst een gratis drukproef voordat wij een grotere oplage produceren.

Ook zonder opdruk

De unieke wandelstokparaplu kan ook zonder opdruk worden geleverd. In dit geval kunt u bestellen in een kleinere oplage wanneer u wenst. Uiteraard zijn de wandelstokparaplu’s zonder bedrukking ook iets voordeliger.