Home » Vierkante paraplu (3)

Vierkante paraplu bedrukken

Vierkante paraplu

Als ondernemer maakt u graag indruk op uw relaties. Het draait immers niet alleen om het werven van nieuwe klanten, maar ook om het behouden van bestaande klanten. Uw relaties voelen zich gewaardeerd wanneer u eens een relatiegeschenk weggeeft. U kunt een relatiegeschenk aanbieden met oud en nieuw, aan klanten die in dat jaar zaken met u hebben gedaan. Natuurlijk kunt u ook een leuk geschenk bij een grotere bestelling verpakken. Daarnaast kunnen de producten worden weggegeven aan de stand op de beurs of bijvoorbeeld op grote evenementen. Eén ding is zeker; als u presentjes weggeeft, dan is het altijd goed als deze uniek zijn.

Een uniek relatiegeschenk

De vierkante paraplu is natuurlijk zonder meer een uniek relatiegeschenk. Verreweg de meeste paraplu’s die op straat voorbij komen hebben het strandaard design. Dit is natuurlijk ook erg leuk, maar toch aanzienlijk minder uniek en opvallend dan de vierkante exemplaren. De vierkante paraplu’s zijn ideaal in gebruik. Uiteraard kunt u voor meerdere varianten terecht bij Stormparaplus.nl.

Diverse uitvoeringen

De vierkante paraplu’s zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen. U kunt kiezen voor een uitvoering met twee kleuren, waarbij de kleuren per paneel worden omgewisseld. Daarnaast is er een kleiner exemplaar dat geleverd kan worden in vier effen kleuren, namelijk wit, rood, blauw en zwart. Het grotere exemplaar van de vierkante paraplu kan worden uitgevoerd in meer dan tien verschillende effen kleuren.

De kleur aanpassen op uw huisstijl

U kunt de kleur, of de kleuren, van de vierkante paraplu natuurlijk goed aanpassen op de huisstijl van uw onderneming. Bent u startend ondernemer en nog op zoek naar een goede huisstijl of een perfect logo? Dan kunnen wij hierin uiteraard met u meedenken over het ontwerp. Wij kunnen de voerkante paraplu’s voorzien van een logo, maar natuurlijk ook van een andere opdruk naar wens, zoals bijvoorbeeld een websitevermelding of een bedrijfsnaam.

Bied uw relaties een hoge kwaliteit

Als ondernemer wilt u kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen. Wanneer u relatiegeschenken aanbiedt, dan is het belangrijk dat u ook hiermee goede kwaliteiten uitstraalt. U heeft van ons de garantie dat de voerkante paraplu’s een hoogwaardige en duurzame kwaliteit bezitten, evenals een professionele opdruk die lang mooi blijft.