Home » Unieke paraplu (6)

Unieke paraplu bedrukken

Paraplu Naturel - Paraplu. Kurk. Houten steel en handvat. Automatisch.
ø1050 mm
Vanaf € 35.67

Unieke paraplu

Als ondernemer wilt u uniek zijn op de markt. U wilt iets bieden wat de concurrentie niet biedt, zoals een uitmuntende service, een perfect verzorgde dienst of een innovatief product. Niet alleen met uw kwaliteiten als onderneming laat u zien dat u uniek bent, maar u kunt dit natuurlijk ondersteunen door uw relaties blij te maken met een uniek relatiegeschenk. In dit geval is een unieke paraplu zeker een goede keuze.

Een uniek design

De unieke paraplu’s zijn voorzien van een bijzonder design. Het gaat hier niet om paraplu’s met een afwijkende vorm, maar om paraplu’s met een interessante opdruk. Deze designs vallen gegarandeerd op en vallen absoluut in de smaak bij mensen die graag rondlopen met een uniek product. De unieke opdruk bevindt zich aan de binnenzijde van de paraplu. Zo is er een model met een print van druppels, eentje met wolken en bijvoorbeeld een model met bliksemschichten aan de binnenzijde. Dit is nog slechts een greep uit de mogelijkheden.

Een uniek ontwerp nog unieker maken

De unieke ontwerpen zijn natuurlijk geweldig als u een bijzondere indruk wilt maken. De paraplu’s zijn absoluut opvallend, ook op straat. Het is dan ook een goed idee om deze unieke paraplu’s nog unieker te maken, door een opdruk op maat toe te voegen. Wij kunnen deze mooie paraplu’s voor u voorzien van een opdruk naar uw eigen ontwerp, maar u kunt het ontwerp ook aan ons overlaten. Kies voor een websitevermelding, een slogan, een bedrijfslogo of de vermelding van uw bedrijfsnaam. Alles is mogelijk, en het valt zeker op wanneer de opdruk gedragen wordt op zo’n unieke design paraplu.

Waarom een design paraplu?

Een design paraplu is natuurlijk bijzonder opvallend. Een paraplu is per definitie handig om te krijgen, omdat u er eigenlijk altijd wel eentje bij de hand zou moeten hebben. We kennen immers een wat regenachtig klimaat. Echter, wanneer u wilt dat de paraplu met uw opdruk echt opvalt, dan is het natuurlijk altijd goed om ook te kiezen voor een design dat net even afwijkt van de meest voorkomende paraplu’s.

Absoluut doeltreffend

Deze paraplu’s komen overal. Uw relaties zullen bijzonder blij zijn met een unieke paraplu, en dit betekent dat de paraplu overal mee naartoe gaat. Ideaal voor u om meer naamsbekendheid te verkrijgen.