Home » Tulpparaplu (4)

Tulpparaplu bedrukken

Tulpparaplu

Zoekt u naar een oer-Hollands relatiegeschenk waar uw relaties echt iets aan hebben? Of wilt u bezoekers van een beurs of evenement blij maken met een aangenaam presentje dat in het teken van Nederland staat? Dan is de tulpparaplu natuurlijk een uitstekende keuze. Bij Stormparaplu’s vindt u meerdere modellen en uitvoeringen van de tulpparaplu.

Diverse modellen

Op de eerste plaats hebben wij paraplu’s met een full color doek met tulpen. Deze paraplu’s zijn bijzonder fleurig en kleurrijk. Aan de onderzijde van de paraplu bevindt zich een effen gekleurde rand waarin wij bijvoorbeeld uw website kunnen drukken, of uw bedrijfsnaam. Ditzelfde model is ook verkrijgbaar met een tulp als handgreep in plaats van de reguliere handgreep met boog. Daarnaast hebben wij ook modellen waarbij de handgreep een tulp vormt, maar waarbij het doel effen gekleurd is. Hierop kan uw bedrijfslogo worden aangebracht. Uiteraard is een websitevermelding of bijvoorbeeld bedrijfsnaam ook op deze modellen goed mogelijk. Dit model is er ook in een transparante assorti uitvoering.

Een oer-Hollands product

Holland staat natuurlijk bekend om molens, klompen, kaas en.. jawel, tulpen! Jaarlijks komen eindeloos veel toeristen naar ons land om Keukenhof in Lisse te bezoeken, de grootste bloementuin van heel Europa. Hier staan natuurlijk eindeloos veel verschillende soorten bloemen, maar de tulp speelt hier toch wel de hoofdrol. Toeristen zijn dol op de Nederlandse bloemen en hier kunt u als ondernemer natuurlijk ook voordeel mee doen als u zich goed neer wilt zetten op de internationale markt.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

De tulpparaplu’s bezitten absoluut een hoogwaardige kwaliteit. De tulpparaplu’s worden gemaakt uit A-kwaliteit materiaal en voor de opdruk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken. Zo kunt u altijd rekenen op een duurzaam product dat lang meegaat en niet aan kwaliteit verliest.

Altijd een vrolijk relatiegeschenk

Wanneer u kiest voor de tulpparaplu’s als relatiegeschenk, dan kiest u voor een relatiegeschenk dat zeker vreugde brengt. Bloemen stemmen mensen vrolijker, ook als het om een opdruk gaat. De tulpparaplu’s zijn gemakkelijk in gebruik, handig om mee te nemen en zien er altijd vrolijk en speels uit. Dit is een relatiegeschenk waar uw relaties echt op zitten te wachten, en dat werkt natuurlijk ook in uw voordeel.