Home » Transparante PVC paraplu (2)

Transparante PVC paraplu bedrukken

Transparante PVC paraplu

Een transparante PVC paraplu levert natuurlijk diverse voordelen op. Voor de gebruiker is een transparante paraplu prettig, omdat de paraplu niet het daglicht wegneemt. Verreweg de meeste paraplu’s zijn niet licht doorlatend, waardoor het snel donker en somber is onder de paraplu. Met de transparante PVC paraplu is dit niet het geval. De transparantie zorgt ervoor dat het daglicht gewoon door de paraplu heen komt. Aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat de transparante ondergrond zorgt voor een extra goede zichtbaarheid van de opdruk in kleur.

Twee verschillende soorten

Binnen ons assortiment transparante PVC paraplu’s vindt u twee varianten. Op de eerste plaats is er de transparante PVC paraplu met acht panelen, een diameter van 23 inch, een kunststof handvat met polsband, een metalen frame en metalen baleinen, een zwart kunststof top en zwarte kunststof uiteinden. Deze variant dient met de hand geopend en gesloten te worden. Het tweede model is een paraplu met eveneens een diameter van 23 inch. Deze heeft een metalen frame, metalen baleinen en een kunststof greep, maar is automatisch te openen en te sluiten.

Een opvallende opdruk

Een transparante ondergrond zorgt ervoor dat de opdruk veel meer opvalt. U kunt deze transparante PVC paraplu’s laten voorzien van een opdruk in één, twee, drie of vier kleuren. De opdruk, een tampondruk, is van hoge kwaliteit en wordt volledig naar wens uitgevoerd. U ontvangt eerst een drukproef van ons. Wanneer u hier akkoord mee bent, dan gaan wij de gewenste oplage voor u produceren.

Ook zonder opdruk te bestellen

De transparante PVC paraplu’s zijn ideaal om te bedrukken met een bedrijfsnaam, een logo, een slogan of bijvoorbeeld de vermelding van uw website. Echter, dit is optioneel. U kunt de transparante PVC paraplu’s ook zonder opdruk bestellen. In dit geval kunt u een lagere oplage bestellen en is de prijs per exemplaar uiteraard ook lager.

Een uitstekende kwaliteit

Wij staan voortdurend garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze paraplu’s, waaronder ook de transparante PVC paraplu’s. U kunt er dan ook zeker op rekenen dat u uw relaties een hoogwaardige en duurzame kwaliteit biedt. Wanneer u de kwaliteit vergelijkt met de prijs, dan profiteert u zeker van een gunstige verhouding.