Home » Schouderparaplu (1)

Schouderparaplu bedrukken

Schouderparaplu

De schouderparaplu is een handig model om mee te nemen op de fiets. Steeds meer mensen pakken weer de fiets om naar het werk te gaan of naar het centrum voor een klein aantal boodschappen. Dan is het toch wel handig om een paraplu mee te nemen, echter, veel paraplu’s zijn helemaal niet gemakkelijk meenemen. Ditzelfde geldt uiteraard voor lange wandelingen. Het is heel vervelend om voortdurend met een paraplu in de hand te lopen wanneer het niet regent, maar als het ineens wel gaat regenen, dan is het toch wel prettig om een paraplu bij de hand te hebben.

De schouderparaplu is de oplossing

Met de schouderparaplu hoeft u niet met de paraplu in de hand te blijven lopen als het droog is en hoeft u ook geen moeite te doen om deze met de fiets mee te kunnen nemen. De schouderparaplu is namelijk voorzien van een handige schouderband. U kunt de schouderparaplu hierdoor dragen zoals u een tas zou dragen, op de rug met de band schuin over de borst. Erg handig voor op de fiets of tijdens de wandeling; u heeft de handen vrij en heeft toch ook altijd een paraplu bij de hand.

Overige kenmerken van de schouderparaplu

De schouderparaplu heeft een doek van polyester pongee, een stok van aluminium en baleinen van glasfiber. Het handvat is gemaakt van rubber en heeft een coating in dezelfde kleur als de paraplu zelf. De schouderparaplu met schouderband is volledig windproof en heeft in totaal 10 banen. De paraplu heeft een diameter van 98 centimeter.

Diverse kleuren

De schouderparaplu is verkrijgbaar in meerdere effen kleuren. Zo kunt u de schouderparaplu bestellen in de kleuren rood, groen, zwart, bordeaux, wit en diverse tinten blauw. De schouderparaplu is uitsluitend in effen kleuren te verkrijgen, echter, u kunt natuurlijk wel meer kleur in het ontwerp brengen door er een mooie opdruk op te laten zetten. Dit is uiteraard optioneel.

Een professionele opdruk

Als ondernemer kunt u het logo van uw bedrijf laten drukken op de schouderparaplu’s, maar ook tekst behoort tot de mogelijkheden. U kunt kiezen voor een opdruk in een enkele kleur of in meerdere kleuren. U profiteert altijd van een opdruk van hoge kwaliteit.