Home » Reflecterende paraplu (4)

Reflecterende paraplu bedrukken

Paraplu, 21 inch Zwart - In 2 delen opvouwbare paraplu met kunststof handvat en polsband. In reflecterend grijs. 21 Inch. Inclusief bijpassende hoes. Opent automatisch.
Vanaf € 5.18
Paraplu Neresheim - Grote en elegante XXl paraplu's en beschikt over een half automatische opnening. Deze zijn ook voorzien van een reflecterende rand en zijn ook snel te leveren. Uw logo of tekst brengen wij aan op de brede sluiting tussen de reflecterende strepen.
Vanaf € 6.07
Paraplu - Mooie grote en elegante XXL formaat paraplu. De paraplu beschikt over een halfautomatische opening. Dankzij de reflekterende rand rondom valt u extra goed op in het donker en wandelt u veiliger. Zelf om de brede sluiting, waarop u een reclame kunt aanbrengen, zijn reflectorstrepen aangebracht. Reflektorstrepen en uw reclame maken dit tot een opvallende paraplu
Vanaf € 6.37

Reflecterende paraplu

Een reflecterende paraplu is natuurlijk ideaal voor in het donker. Dit is dan ook een relatiegeschenk waar u veel mensen echt blij mee kunt maken. Veel mensen moeten in de avond nog over straat, bijvoorbeeld om terug naar huis te fietsen vanaf het werk of om een blokje om te gaan met de hond. Als voetganger of fietser is het altijd belangrijk om optimaal zichtbaar te zijn in het donker, al vanaf het moment dat het begint te schemeren. Wanneer het regent wordt de zichtbaarheid een stuk minder. Met een reflecterende paraplu wordt de zichtbaarheid weer verhoogd.

Voor een goede veiligheid

Veiligheid is belangrijk. Door te kiezen voor een reflecterende paraplu voor uw relaties laat u zien dat u geeft om de veiligheid van uw (potentiële) klanten, omdat u hen een praktisch product geeft dat de veiligheid verhoogt. Uiteraard is de reflecterende paraplu niet alleen ideaal voor in het donker en bij schemerlicht. Als er een flinke bui op komst is overdag, dan kan het ook een stuk minder licht worden buiten. Ook in dit geval is een reflecterende paraplu natuurlijk een goede optie.

Diverse varianten

Wanneer u uw relaties blij wilt maken met een reflecterende paraplu, dan kunt u kiezen uit twee modellen, namelijk een regulier model en een opvouwbaar model dat in twee delen inklapbaar is. Het compacte model is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen en het reguliere model is te verkrijgen in de kleuren lichtgroen, oranje, zwart, blauw, rood en geel. Uiteraard kunnen we alle varianten voorzien van een opdruk naar wens.

De paraplu laten bedrukken

U kunt de reflecterende paraplu natuurlijk professioneel laten bedrukken. Wij bieden u de mogelijkheid om een bedrukking te laten realiseren in één of meerdere kleuren. Zo kunnen wij het bedrijfslogo overnemen op de reflecterende paraplu, maar ook enkel een bedrijfsnaam of de vermelding van uw website is mogelijk. Uiteraard is het bedrukken van de paraplu’s optioneel. U kunt ook reflecterende paraplu’s zonder bedrukking bestellen.

Uitstekende kwaliteit

U wilt uw relaties kwaliteit bieden. Hier zorgen wij graag voor. Wij garanderen u een optimale kwaliteit, zodat u dit door kunt geven aan uw relaties. De reflecterende paraplu’s hebben een lange levensduur en behouden de mooie uitstraling.