Home » Rainbow-Regenboog paraplu (4)

Rainbow-Regenboog paraplu bedrukken

Golfparaplu regenboog - golfparaplu, 16 banen, regenboogkleuren, 14 mm metalen stok en frame, houten handvat.
Vanaf € 4.75
Olympia Stormparaplu - Multicolour stormparaplu met 190 T nylon bespanning, een schermdoorsnede van 127 cm, metalen frame, voorgevormde handgreep en klittenbandsluiting.
Vanaf € 5.17

Rainbow-Regenboog paraplu

Geen paraplu is zo opvallend en kleurrijk als de regenboog paraplu. Zoals de naam het al zegt heeft deze paraplu alle kleuren van de regenboog, en dat maakt de paraplu niet alleen speels en vrolijk om te zien, maar natuurlijk ook zeer trendy en opvallend. Deze paraplu kan worden geleverd in verschillende modellen en afmetingen. Ieder paneel is voorzien van een andere kleur. De specifieke kleuren verschillen ook per model. Zo kunt u zelf kiezen hoe fel u de kleuren wilt hebben door voor het best passende model te kiezen.

Een bedrukking op de juiste kleur

Wanneer u de regenboog paraplu wilt laten bedrukken, dan kan er natuurlijk goed worden bepaald waar de bedrukking het best uitkomt. Heeft u een lichtgekleurd logo? Dan kan deze het best geplaatst worden op een paneel met een donkerdere kleur. Heeft u juist een donkergekleurd logo? Dan kiest u het best voor een lichtgekleurd paneel. Zo is het logo altijd optimaal zichtbaar. Uiteraard zijn er voor de opdruk meer mogelijkheden dan uitsluitend het logo van uw onderneming. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor tekst. Tekst kan worden uitgevoerd in het gewenste lettertype en de gewenste kleur.

Een opvallend relatiegeschenk

Relatiegeschenken geeft u over het algemeen om meerdere redenen. Op de eerste plaats om uw waardering voor uw relaties uit te spreken en op de tweede plaats om uw klanten iets positiefs te bieden waar zij ook daadwerkelijk iets aan hebben. Echter, u geeft de relatiegeschenken natuurlijk ook om uw onderneming positief neer te zetten en om op effectieve wijze promotie te maken. Door uw bedrijfslogo, -naam of bijvoorbeeld website te laten drukken op een rijkgekleurde paraplu zoals de regenboog paraplu, dan weet u zeker dat u effectief promotie maakt. Het zal iedereen opvallen.

Een hoge kwaliteit

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van zowel de paraplu als de opdruk die wij voor u realiseren. Uw relaties zullen zeker blij zijn met een mooie en kleurrijke paraplu en kunnen een hoogwaardig relatiegeschenk altijd bijzonder waarderen.

Het assortiment

Bekijk ons brede assortiment en maak direct online uw keuze. Wij sturen u altijd eerst een drukproef voordat wij het gewenste aantal gaan produceren.