Home » Poncho's & Regenjas (9)

Poncho's en regenjas bedrukken

Clear Regenjas Rood - Transparante, lichtgewicht kunststof regenjas in plastic zakje.
Vanaf € 0.35
Primo Regenjas - Zilvergrijze, lichtgewicht kunststof regenjas in plastic zakje.Een regenpak voor op de fiets en scooter!
Vanaf € 0.42
Poncho Sprinkle Rood - Opvouwbare transparante poncho met capuchon.
Vanaf € 0.43
Nimbus Licht groen - Regenjas verpakt in plastic PS bal met musketon sluiting om op te hangen.
Vanaf € 0.72
Poncho Regal Geel - Opvouwbare poncho met capuchon in bijpassende hoes.
Vanaf € 2.36
Regenjas Blado blauw - Regenjas PVC met capuchon.
Vanaf € 2.88

Poncho's & Regenjas

Bij Stormparaplus.nl bent u zeker niet alleen welkom voor bedrukte en onbedrukte paraplu’s in de meest uiteenlopende designs, soorten en maten. Wij bieden ook een mooi assortiment poncho’s en regenjassen. Binnen ons assortiment vindt  u de meest unieke design, welke zo compact verpakt zijn dat deze heel handig mee te nemen zijn in een tas, een zakenkoffer of zelfs de jaszak. Zo kunnen uw relaties zich altijd goed beschermen tegen neerslag.

Ook voor kinderen

Ín ons ruime assortiment poncho’s en regenjassen vindt u niet alleen modellen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het is voor kinderen ideaal om een klein pakketje mee te dragen in de schooltas. We leven in een deel van Europa waar het binnen een paar uur kan veranderen van zon naar regen en andersom. Eigenlijk weten we nooit echt waar we aan toe zijn. Het is dan ook altijd een goed idee om goede bescherming tegen neerslag mee te nemen. Om te voorkomen dat dit veel ruimte inneemt worden de poncho’s en regenjassen voor kinderen en volwassenen geleverd in een bijzonder kleine verpakking.

Leuke designs

Natuurlijk kunt u bij ons de leukste designs vinden in het assortiment poncho’s en regenjassen. Zo zijn er modellen die worden opgevouwen in een kleine bal, welke gemakkelijk aan een rits van een rugzak bevestigd kan worden, maar bijvoorbeeld ook goed in de jaszak past. Daarnaast hebben we natuurlijk ook tal van mogelijkheden om de poncho’s en regenjassen ook aan kleur passend te maken aan uw doelgroep, of u zich nu richt op trendy jongeren of juist op professionele zakenlieden.

Professionele bedrukking

Uiteraard kunnen alle regenjassen en poncho’s worden voorzien van een bedrukking. Deze bedrukking, tampondruk, wordt op vakkundige wijze aangebracht. U bent ervan verzekerd dat de print lang mooi blijft. Het is mogelijk om de poncho’s en regenjassen te bedrukken in een enkele kleur, maar ook twee, drie of zelfs vier kleuren behoort tot de mogelijkheden.

Praktisch voor iedereen

Iedereen heeft wel eens buiten gelopen of in de regen gefietst met de gedachte dat het wel erg prettig zou zijn al er een regenjas of poncho binnen handbereik was. U kunt uw relaties een groot plezier doen door een compacte regenjas of poncho te bieden die overal mee naartoe genomen kan worden.