Home » Opvouwbare & inklapbare paraplu (114)

Opvouwbare & inklapbare paraplu bedrukken

Paraplu - Stijlvolle en hoogwaardige paraplu. Dankzij de softgrip laat deze paraplu zich met zijn aluminum stok en stormbaleinen comfortabel dragen. Verkrijgbaar in 5 kleuren die uw reclame stijlvol draagt
Vanaf € 3.60
Paraplu Rella - opvouwbare paraplu met open/sluit systeem, plastic handvat en buidel, 8 panelen. In 4 verschillende kleuren accenten leverbaar: zilver, blauw, rood en wit. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 3.69
Opvouwbare paraplu - Praktische opvouwbare paraplu met een bespanning van 190T ponchee en met een rubberen grip. Door zijn stevige baleinen en bespanning kunt u hiermee een flinke wind trotseren. Dankzij het handige nylon hoesje laat deze paraplu zich makkelijk overal opbergen. Laat uw reclame spreken op één of meerdere segementen
Vanaf € 3.86
Paraplu - Klassieke paraplu met metalen stok en punt. Door zijn XXL formaat en opvallende kleuren is dit een perfekte paraplu om uw reclame op te tonen. Het rechte houten handvat geeft een extra sterk karakter aan deze paraplu.
Vanaf € 3.93
Paraplu - Klassieke paraplu met metalen stok en punt. Door zijn XXL formaat en opvallende kleuren is dit een perfekte paraplu om uw reclame op te tonen. Het rechte houten handvat geeft een extra sterk karakter aan deze paraplu.
Vanaf € 3.93
Paraplu Blauw - Paraplu. 190T polyester. Aluminium steel en handvat. Automatisch.
ø1050 mm
Vanaf € 4.13
Automatische paraplu - Ultra lichte aluminium paraplu met UV bescherming met een softgrip voor een fijn draagcomfort. De paraplu weegt slechts 340 gram en is dus te gebruiken tegen de regen en tegen de UV stralen. Zo zult u ook uw reclame tegenkomen op het strand als het niet regent.
Vanaf € 4.28

Opvouwbare & inklapbare paraplu

Niets is zo ideaal als een opvouwbare en inklapbare paraplu. Een reguliere paraplu is toch altijd wat onhandig meenemen. Hierdoor blijft deze al snel in de kofferbak van de auto liggen, bijvoorbeeld bij een zakelijke afspraak. Als het vervolgens tijdens de afspraak begint te regenen, dan moet men toch door de regen teruglopen naar de auto. Het gevolg is een nat pak. Dit is zonde, want wanneer er gekozen wordt voor een opvouwbare en inklapbare paraplu, dan kan deze gewoon in de koffer of tas worden meegenomen.

Handig compact

De opvouwbare en inklapbare paraplu is natuurlijk bijzonder compact. Deze past heel gemakkelijk in de zakenkoffer, in de tas of zelfs aan de zijkant van de laptop in een laptoptas. Dit is natuurlijk ideaal om er altijd eentje binnen handbereik te hebben wanneer het nodig is. U zult uw klanten dan ook gegarandeerd een groot plezier doen met een compacte opvouwbare en inklapbare paraplu.

Inclusief handig opbergtasje

Wanneer u kiest voor de opvouwbare en inklapbare paraplu, dan wordt hier uiteraard een opbergtasje / hoesje bij geleverd, ofwel een passende foedraal. Deze is bij de prijs inbegrepen en hoeft dan ook niet apart te worden besteld. U krijgt de exemplaren die u besteld heeft in een nette foedraal aangeleverd. Zo ziet u direct hoe compact een paraplu kan zijn. Het handzame formaat zorgt zeker niet voor een afname van de kwaliteit. De kwaliteit van een opvouwbare en inklapbare paraplu ligt hoog en het gebruiksgemak is natuurlijk optimaal.

Voordelig bedrukken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de opvouwbare en inklapbare paraplu’s te laten bedrukken met een bedrijfslogo, een –naam, een slogan of bijvoorbeeld een websitevermelding. U kunt zelf een ontwerp aanleveren voor de bedrukking, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om ons een ontwerp te laten maken. In het assortiment vindt u opvouwbare en inklapbare paraplu’s in diverse designs en kleuren. U heeft dan ook een ruime keuze.

Verschillende soorten

De opvouwbare en inklapbare paraplu’s zijn onder te verdelen in drie categorieën, namelijk automaat, automatisch open en close en handopening. U kunt bij ons dan ook altijd kiezen voor een relatiegeschenk dat volledig naar wens van u en uw doelgroep is.