Home » Opvouwbare & inklapbare paraplu (114)

Opvouwbare & inklapbare paraplu bedrukken

Paraplu Neubukow - Paraplu's met een softgrip en een aluminium stok met stormbaleinen. Deze paraplu's hebben we ook nog in meerdere kleuren en zijn ook snel te leveren. Uw logo of tekst bedrukken wij op een segment.
Vanaf € 2.72
Automatische paraplu - De Klassieker onder de paraplus. Deze moderne en toch tijdloze paraplu is al jaren lang een goede speler in promoland. Dankzij de eenheid in kleur tussen handvat en bespanning is dit een evenwichtige paraplu die uw reclame op één of meerdere segementen eruit laat springen.
Vanaf € 2.88
Mini damesparaplu Wit - 21 inch mini damesparaplu met bijpassende hoes. 190T polyester. Opent handmatig.
Vanaf € 2.97
Automatische paraplu - Automatische paraplu met een recht houten handvat. Deze grote paraplu is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze klassieker is een echte reclamedrager!
Vanaf € 3.02
2-Kleurige paraplu - Grote 2-kleurige paraplu om uw reclame extra te laten opvallen. U kunt zowel op het witte segment als op het gekleurde segment uw reclame aanbrengen. Deze paraplu is voorzien van een houten rechte grip.
Vanaf € 3.02
Automatische paraplu - De absolute Topper onder de paraplus. Verkrijgbaar in 19 moderne, trendy en klassieke kleuren. Deze automatische paraplu met mooie houten stok en houten gebogen greep beschikt over een stevige bespanning.Op deze Topper valt uw reclame goed op!. Zo valt uw reclame ook op als de paraplu opgevouwen is.
Vanaf € 3.21

Opvouwbare & inklapbare paraplu

Niets is zo ideaal als een opvouwbare en inklapbare paraplu. Een reguliere paraplu is toch altijd wat onhandig meenemen. Hierdoor blijft deze al snel in de kofferbak van de auto liggen, bijvoorbeeld bij een zakelijke afspraak. Als het vervolgens tijdens de afspraak begint te regenen, dan moet men toch door de regen teruglopen naar de auto. Het gevolg is een nat pak. Dit is zonde, want wanneer er gekozen wordt voor een opvouwbare en inklapbare paraplu, dan kan deze gewoon in de koffer of tas worden meegenomen.

Handig compact

De opvouwbare en inklapbare paraplu is natuurlijk bijzonder compact. Deze past heel gemakkelijk in de zakenkoffer, in de tas of zelfs aan de zijkant van de laptop in een laptoptas. Dit is natuurlijk ideaal om er altijd eentje binnen handbereik te hebben wanneer het nodig is. U zult uw klanten dan ook gegarandeerd een groot plezier doen met een compacte opvouwbare en inklapbare paraplu.

Inclusief handig opbergtasje

Wanneer u kiest voor de opvouwbare en inklapbare paraplu, dan wordt hier uiteraard een opbergtasje / hoesje bij geleverd, ofwel een passende foedraal. Deze is bij de prijs inbegrepen en hoeft dan ook niet apart te worden besteld. U krijgt de exemplaren die u besteld heeft in een nette foedraal aangeleverd. Zo ziet u direct hoe compact een paraplu kan zijn. Het handzame formaat zorgt zeker niet voor een afname van de kwaliteit. De kwaliteit van een opvouwbare en inklapbare paraplu ligt hoog en het gebruiksgemak is natuurlijk optimaal.

Voordelig bedrukken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de opvouwbare en inklapbare paraplu’s te laten bedrukken met een bedrijfslogo, een –naam, een slogan of bijvoorbeeld een websitevermelding. U kunt zelf een ontwerp aanleveren voor de bedrukking, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om ons een ontwerp te laten maken. In het assortiment vindt u opvouwbare en inklapbare paraplu’s in diverse designs en kleuren. U heeft dan ook een ruime keuze.

Verschillende soorten

De opvouwbare en inklapbare paraplu’s zijn onder te verdelen in drie categorieën, namelijk automaat, automatisch open en close en handopening. U kunt bij ons dan ook altijd kiezen voor een relatiegeschenk dat volledig naar wens van u en uw doelgroep is.