Home » Opvouwbare & inklapbare paraplu (114)

Opvouwbare & inklapbare paraplu bedrukken

Paraplu assorti - bedrukte opvouwbare paraplu, 3-delig, met foedraal, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar!!
Vanaf € 2.33
Opvouwbare paraplu - De Topper onder de opvouwbare paraplus. Deze fijne paraplu is in 16 verschillende kleuren verkrijgbaar. De paraplu laat zich makkelijk bedienen en is kompleet met de nylon hoes in dezelfde kleur als de bespanning. Dankzij de goede prijs-prestatieverhouding is deze paraplu uw reclame meer dan waard!
Vanaf € 2.35
Automatische paraplu - Automatische paraplu met een dubbele bespanning. Een gekleurde buitenzijde en een zilveren binnenkant. Dankzij de softe rechte grip heeft u een goed houvast. Uw reclame valt goed op op één of meerdere segementen of op de brede sluiting.
Vanaf € 2.50

Opvouwbare & inklapbare paraplu

Niets is zo ideaal als een opvouwbare en inklapbare paraplu. Een reguliere paraplu is toch altijd wat onhandig meenemen. Hierdoor blijft deze al snel in de kofferbak van de auto liggen, bijvoorbeeld bij een zakelijke afspraak. Als het vervolgens tijdens de afspraak begint te regenen, dan moet men toch door de regen teruglopen naar de auto. Het gevolg is een nat pak. Dit is zonde, want wanneer er gekozen wordt voor een opvouwbare en inklapbare paraplu, dan kan deze gewoon in de koffer of tas worden meegenomen.

Handig compact

De opvouwbare en inklapbare paraplu is natuurlijk bijzonder compact. Deze past heel gemakkelijk in de zakenkoffer, in de tas of zelfs aan de zijkant van de laptop in een laptoptas. Dit is natuurlijk ideaal om er altijd eentje binnen handbereik te hebben wanneer het nodig is. U zult uw klanten dan ook gegarandeerd een groot plezier doen met een compacte opvouwbare en inklapbare paraplu.

Inclusief handig opbergtasje

Wanneer u kiest voor de opvouwbare en inklapbare paraplu, dan wordt hier uiteraard een opbergtasje / hoesje bij geleverd, ofwel een passende foedraal. Deze is bij de prijs inbegrepen en hoeft dan ook niet apart te worden besteld. U krijgt de exemplaren die u besteld heeft in een nette foedraal aangeleverd. Zo ziet u direct hoe compact een paraplu kan zijn. Het handzame formaat zorgt zeker niet voor een afname van de kwaliteit. De kwaliteit van een opvouwbare en inklapbare paraplu ligt hoog en het gebruiksgemak is natuurlijk optimaal.

Voordelig bedrukken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de opvouwbare en inklapbare paraplu’s te laten bedrukken met een bedrijfslogo, een –naam, een slogan of bijvoorbeeld een websitevermelding. U kunt zelf een ontwerp aanleveren voor de bedrukking, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om ons een ontwerp te laten maken. In het assortiment vindt u opvouwbare en inklapbare paraplu’s in diverse designs en kleuren. U heeft dan ook een ruime keuze.

Verschillende soorten

De opvouwbare en inklapbare paraplu’s zijn onder te verdelen in drie categorieën, namelijk automaat, automatisch open en close en handopening. U kunt bij ons dan ook altijd kiezen voor een relatiegeschenk dat volledig naar wens van u en uw doelgroep is.