Home » One piece cover paraplu

One piece cover paraplu bedrukken

One piece cover paraplu

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk en wilt u eigenlijk eens iets anders dan anders? Waarom kiest u dan niet voor een one piece cover paraplu? Een one piece cover paraplu is een paraplu die vervaardigd is met slechts een enkel doel. Dit betekent dat de banen niet van elkaar gescheiden worden door een stiksel of een balein, maar volledig aan elkaar vast zitten. Dit soort paraplu’s wordt ook vaak gebruikt voor een full cover print die van bovenaf gezien een prachtige indruk maakt.

Geen rekening houden met baleinen

Vaak is het zo dat u met een opdruk voor de paraplu toch rekening moet houden met de baleinen. Zo moet de bedrukking precies tussen twee baleinen invallen om goed door te lopen. Anders is er toch altijd een balein die precies door de afbeelding of tekst loopt. Dit is erg vervelend en het zorgt natuurlijk ook voor een minder professioneel resultaat. Met de one piece cover paraplu hoeft u geen rekening te houden met de baleinen. Het doek valt over het hele frame heen, in een enkel stuk.

Beschikbaar in meerdere kleuren

Als u de one piece cover paraplu wilt inzetten als relatiegeschenk, dan is het natuurlijk wel zo prettig dat deze in uitstraling goed past bij uw onderneming. Wanneer u een huisstijl in bijvoorbeeld groen en geel heeft, dan is het natuurlijk een fantastische keuze wanneer u de paraplu ook laat uitvoeren in groen en / of geel. Bij ons is dit zeker mogelijk. In het assortiment van Stormparaplus.nl kunt u werkelijk de meest uiteenlopende kleuren vinden.

De bijpassende opdruk

Natuurlijk is het goed om de basiskleur te kiezen op basis van uw bedrijfskleur, of –kleuren, maar u kunt natuurlijk ook juist kiezen voor een contrast. Heeft u een bedrijfslogo in de kleuren geel en groen? Dan kunt u er ook voor kiezen de paraplu uit te laten voeren in bijvoorbeeld rood, blauw, zwart of wit, zodat het bedrijfslogo in groen en geel er echt uitspringt. Dit is natuurlijk helemaal uw keuze. Wij zorgen ervoor dat het mogelijk wordt gemaakt.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst over de one piece cover paraplu’s, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.