Home » Kleuren combinaties (9)

Kleuren combinaties

Paraplu (kobalt) Blauw - Paraplu. 190T polyester. EVA handvat. Automatisch.
ø1040 mm
Vanaf € 3.34

Kleuren combinaties

De kleuren combinaties paraplu’s combineren twee kleuren op de traditionele wijze of op een unieke wijze. Onder de traditionele wijze verstaan we het model waarbij twee kleuren elkaar per baan afwisselen. Daarnaast zijn er ook de unieke paraplu’s met kleuren combinaties, zoals een rand in een afwijkende kleur dan de rest van de paraplu. Uiteraard bieden wij u diverse interessante mogelijkheden wanneer u interesse heeft in paraplu’s in diverse kleuren combinaties.

Een ruime keuze aan paraplu’s

In ons assortiment kleuren combinaties paraplu’s kunt u diverse modellen vinden. Zo zijn er relatief kleine modellen en grote modellen, er zijn paraplu’s die speciaal windbestendig zijn en modellen die gemaakt zijn uit polyester of bijvoorbeeld pongee. U heeft bij ons altijd een ruime keuze aan paraplu’s, zodat u altijd een model kunt bestellen dat goed aan uw wensen en eisen voldoet.

Tal van mogelijkheden voor de kleuren

Wij kunnen u de meest uiteenlopende mogelijkheden bieden wanneer het gaat om de kleur combinaties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om grijs te combineren met zwart, blauw, rood of oranje, of u combineert wit met zwart, blauw, rood of bijvoorbeeld groen. Er zijn eindeloos veel kleuren combinaties te bedenken en wij zorgen er graag voor dat u bij ons een ruime keuze heeft als het gaat om de kleuren combinaties.

Een opdruk in kleur

Natuurlijk kan iedere paraplu met een kleuren combinatie worden voorzien van een opdruk naar wens. Deze opdruk hoeft zeker niet in een enkele kleur te worden uitgevoerd. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een ontwerp te laten drukken in twee, drie of zelfs vier kleuren. Hierdoor is het vrijwel altijd mogelijk om uw bedrijfslogo op de paraplu’s te bedrukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een websitevermelding of een bedrijfsnaam. Zelfs een slogan behoort tot de mogelijkheden. U kunt de opdruk namelijk helemaal zelf bepalen. Wij kunnen u helpen met het ontwerp wanneer u dit wenst.

Profiteer van kwaliteit

Als ondernemer wilt u uw relaties laten zien dat uw onderneming een hoogwaardige kwaliteit levert. Dit moet ook terug te zien zijn in uw relatiegeschenken. Hier zorgen wij graag voor. Wij staan garant voor de hoogwaardige en professionele kwaliteit van zowel de paraplu’s als de opdruk.