Home » Kinderparaplu (6)

Kinderparaplu bedrukken

Paraplu Espinete - Automatisch
Vanaf € 2.15
Paraplu Rainbow - nylon paraplu voor kinderen, automatische opening en plastic handvat, 8 panelen. Deze paraplu bevat verschillende kleuren. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 2.49
Kinderparaplu assorti - kinderparaplu met veilig en gemakkelijk open- / sluitsysteem, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar. Paneel A: 28 cm, B: 47,5 cm, C: 44 cm
Vanaf € 3.41
Kinderparaplu assorti - kinderparaplu met veilig en gemakkelijk open- / sluitsysteem, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar.  Paneel A: 30 cm, B: 46 cm, C: 41,5 cm
Vanaf € 3.77
Kinderparaplu assorti -  met glasfiber frame en veilig en gemakkelijk open- / sluitsysteem, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar. 8 panelen
Vanaf € 3.90

Kinderparaplu

Een kinderparaplu heeft niet alleen een kleinere afmeting, maar ziet er natuurlijk over het algemeen ook een stuk vrolijker en speelser uit dan de paraplu’s voor volwassenen. Zoekt u een leuk product om weg te geven aan kinderen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk vanuit uw webwinkel met kinderkleding of bij beurzen en evenementen voor kinderen? Dan is de kinderparaplu natuurlijk een fantastische optie.

De leukste modellen

Wanneer u interesse heeft in kinderparaplu’s, dan hebben wij de leukste modellen voor u in het assortiment klaarstaan. Zo bieden wij multicolor modellen, modellen met een speelse opdruk en natuurlijk de welbekende en zeer populaire varianten met de speciale vormen van bijvoorbeeld dieren of de zon. U kunt binnen ons assortiment werkelijk alle kanten op voor de kinderparaplu’s. Dit zijn paraplu’s waar echt alle kinderen blij van worden.

Een goede kwaliteit

Kinderparaplu’s horen dezelfde kwaliteit te bezitten dan paraplu’s voor volwassenen. Uiteindelijk hebben de paraplu’s hetzelfde doel; de moeten de persoon eronder droog houden als het regent. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van de kinderparaplu’s, zodat deze lang mooi en hoogwaardig blijven. De kinderparaplu’s gaan lang mee en zullen zeker met plezier worden meegenomen naar school, op visite bij familie, naar kinderfeestjes en bijvoorbeeld de sportvereniging. Zo komt de kinderparaplu werkelijk overal.

Een kinderparaplu met opdruk

U kunt bij ons kinderparaplu’s bestellen zonder opdruk, echter, tegen een kleine meerprijs per stuk laat u iedere kinderparaplu voorzien van een mooie opdruk. Wij zorgen ervoor dat de opdruk een professionele uitstraling heeft, en dat deze natuurlijk lang mooi blijft onder de verschillende weersomstandigheden. Uiteraard bieden wij u brede mogelijkheden als het om de opdruk van de kinderparaplu gaat. Zo kunt u zelf een lettertype kiezen en de kleur die goed bij uw onderneming, of de paraplu, past. Daarnaast kunnen wij ook uw bedrijfslogo op de kinderparaplu bedrukken. Het bedrukken kan geschieden in een enkele kleur, maar bijvoorbeeld ook in twee kleuren.

Vraag ons naar de mogelijkheden

De kinderparaplu’s zijn vrolijk, speels, kleurrijk en veelzijdig. Ideaal om een goede indruk mee te maken als onderneming. Wilt u meer weten over de brede mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het bedrukken van de kinderparaplu’s? U kunt ons altijd vrijblijvend naar de mogelijkheden vragen.