Home » Hockeyparaplu (1)

Hockeyparaplu bedrukken

Hockeyparaplu

De hockeyparaplu heeft, zoals de naam het al zegt, de vorm van een hockeystick wanneer deze ingevouwen is. Dit unieke model is zeker leuk om als relatiegeschenk weg te geven wanneer u zich in de sportbranche bevindt, maar de hockeyparaplu kan ook zeker gezien worden als relatiegeschenk dat in alle gevallen gewoon uniek is. Een standaard paraplu is immers ook maar standaard. De hockeyparaplu heeft de ronding van de stick op de top zitten, waardoor het handvat een gewone, rechte uitvoering heeft.

Eenvoudig in gebruik

De hockeyparaplu is bijzonder gemakkelijk in gebruik. Dit model is voorzien van een gemakkelijk open- en sluitsysteem, waardoor het zeker niet lang duurt om de paraplu in en uit te vouwen. De hockeyparaplu heeft een diameter van 115 centimeter en is daarmee relatief groot. Ideaal om echt goed te beschermen tegen de neerslag, ook als het waait. De hockeyparaplu is bijzonder stevig en kan dan ook worden ingedeeld in de categorie windproof paraplu’s.

Een hoge kwaliteit

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende eigenschappen van de hockeyparaplu. Deze heeft een doel van polyester pongee, dat zeer sterk is. Het model heeft een stok en baleinen van glasfiber en telt in totaal acht banen. De ‘hockeystick’ is uitgevoerd in luxe zwart.

Te bestellen in meerdere kleuren

U kunt de hockeyparaplu bij ons bestellen in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een effen gekleurd model, bijvoorbeeld in oranje of kobaltblauw. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatie van twee kleuren, welke per baan worden afgewisseld. Deze hebben wij beschikbaar in wit / rood, oceaan blauw / offwhite en in zwart / wit. U kunt de kleur afstemmen op uw voorkeur als onderneming, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de kleur, of kleuren, aan te passen op de opdruk die u graag aangebracht wilt hebben op de hockeyparaplu.

Mogelijkheden betreffende de bedrukking

Wij kunnen de hockeyparaplu’s voor u bedrukken met een maatwerk opdruk. Hierbij valt te denken aan een websitevermelding of een bedrijfsnaam in de gewenste kleur en lettertype, maar ook het overnemen van uw logo in een opdruk behoort tot de mogelijkheden.