Home » Helmvormige golfparaplu

Helmvormige paraplu bedrukken

Helmvormige golfparaplu

Een helmvormige golfparaplu beschermt optimaal tegen neerslag. Deze paraplu’s hebben een vorm die vergelijkbaar is met die van een fietshelm. Dit wil zeggen dat de paraplu een langere zijde heeft welke op de rug gedragen wordt. Hierdoor wordt voorkomen dat de rug nat wordt tijdens een regenbui en kan iemand echt rekenen op een optimale bescherming tegen de neerslag. Ook bij wind biedt dit model uitstekende voordelen.

Diverse soorten

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten helmvormige golfparaplu’s. Wij vinden het belangrijk dat u altijd een product kunt kiezen dat goed bij u past. Om dit waar te kunnen maken bieden wij u voortdurend een ruim assortiment, zodat u meer dan voldoende te kiezen heeft. Zo heeft u bij ons een goede keuze aan kleuren van de helmvormige golfparaplu, waardoor u de kleur gemakkelijk kunt aanpassen op de gewenste kleur, of kleuren, van de opdruk.

Een opdruk laten realiseren

Wij bieden u de mogelijkheid om de helmvormige golfparaplu te laten voorzien van een opdruk naar wens. Hierbij valt te denken aan een websitevermelding, een bedrijfsnaam of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Onze ruime ervaring in de signbranche zorgt ervoor dat vrijwel alle ontwerpen door ons gerealiseerd kunnen worden. U kunt de bedrukking in een enkele kleur laten realiseren, maar ook een combinatie van kleuren is mogelijk bij Stormparaplus.nl.

Het ontwerp

Wilt u eens een nieuw ontwerp gebruiken om een frisse indruk op uw relaties te maken? Of bent u net begonnen als ondernemer en heeft u nog geen eigen huisstijl die als basis voor de opdruk kan dienen? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar om met u mee te denken over het ontwerp. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en advies geven over kleurgebruik en stijl, maar u heeft ook de mogelijkheid om het ontwerpen van de bedrukking volledig aan onze specialisten over te laten.

Praktisch comfort

De helmvormige golfparaplu heeft een praktisch ontwerp waar iedereen blij van wordt. De helmvormige golfparaplu bezit een hoogwaardige kwaliteit en duurzame kenmerken, waardoor deze zeker jarenlang mooi en goed blijft. Wij staan dan ook voor hoogwaardige relatiegeschenken tegen een aangename prijs.