Home » Hartparaplu (1)

Hartparaplu bedrukken

paraplu, hartvormig wit - paraplu, hartvormig, windproof, aluminium stok, glasfiber frame, bijpassend gekleurd rubber gecoat handvat.
Vanaf € 10.02

Hartparaplu

Wilt u een paraplu kiezen als relatiegeschenk, maar wilt u hiermee wel een heel bijzondere indruk maken? Wat dacht u dan van de hartparaplu? Deze paraplu heeft, zoals de naam het al zegt, de vorm van een hart en dit is meer dan uniek. U kunt uw relaties zeker verrassen met een leuke paraplu in deze bijzondere vorm.

Specificaties van de hartparaplu

De hartparaplu bezit een hoogwaardige kwaliteit en wordt dan ook gemaakt uit materialen die een hoge kwaliteit garanderen. Hierdoor is de hartparaplu volledig windproof. De paraplu heeft een stok van hoogwaardig aluminium en een frame dat gemaakt is van glasfiber. Het handvat is gemaakt van rubber en heeft een coating in de kleur die u bij ons bestelt.

De verschillende kleuren

De hartparaplu is in de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar. Binnen ons brede assortiment vindt u de kleuren roze, lichtgroen, zwart, wit, lichtblauw, kobaltblauw, oranje, rood, paars, zilver en offwhite. De ruime keuze aan kleuren is niet alleen ideaal om de kleur goed aan te passen op uw branche, indien van toepassing, maar u kunt natuurlijk ook goed kiezen voor een basiskleur die perfect past bij de opdruk die u in gedachten heeft voor de hartparaplu.

Een opdruk op maat

U kunt iedere hartparaplu laten voorzien van een opdruk. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrukken van paraplu’s en kunnen dan ook vrijwel ieder ontwerp naar wens realiseren. De opdruk kan in een enkele kleur worden gerealiseerd, maar ook een opdruk in meer kleuren is mogelijk bij ons. Indien gewenst kunt u het ontwerpen van de opdruk aan ons overlaten. Hierbij gaan wij uit van uw wensen en eisen, en combineren wij dit met onze creativiteit voor een doeltreffend resultaat. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen ontwerp aan te leveren.

Altijd een product naar wens

Wanneer u bij ons paraplu’s bestelt, dan ontvangt u altijd een product naar wens. U kunt de paraplu’s met en zonder opdruk bestellen. U heeft altijd de garantie op een uitstekende kwaliteit, waardoor de paraplu’s lang meegaan en ook lang mooi blijven. Als u een opdruk wenst, dan sturen wij u altijd eerst een drukproef om te controleren. Na uw akkoord starten wij met de grotere productie.