Home » Golfparaplu klein (68)

Golfparaplu klein bedrukken

Golfparaplu lichtblauw - golfparaplu, 14 mm metalen stok, dubbele baleinen, houten handvat. 8 panelen
Vanaf € 4.06
Newport Paraplu Geel - Paraplu met 190 T bespanning, metalen frame en steel, voorgevormde foam handgreep en klittenbandsluiting. In handige opberghoes met schouderriem.
Vanaf € 4.31
Paraplu (licht) Blauw - Paraplu. 190T polyester. Baleinen en stang uit glasvezel. EVA handvat. Automatisch.
ø1040 mm
Vanaf € 4.48
Galaxy Paraplu - Paraplu met 190 T nylon bespanning, metalen frame, houten steel en handgreep, klittenbandsluiting en sterrenstelsel aan de binnenzijde.
Vanaf € 4.52
Paraplu Hulk - polyester paraplu met handmatige opening en houten handvat, 16 panelen. Te verkrijgen in de kleuren antrachiet, azureblauw, donkerblauw, rood, groen en bruin. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 4.79

Golfparaplu klein

Een golfparaplu in klein formaat is uitstekend om als relatiegeschenk te gebruiken. We leven in een deel van Europa waar we niet dagelijks kunnen rekenen op de zon. Sterker nog, we hebben relatief veel regenachtige dagen. Een paraplu is dan ook een accessoire om eigenlijk altijd mee te nemen, bijvoorbeeld als standaard inhoud van de kofferbak. Echter, lang niet iedereen heeft een paraplu. Daarnaast is het altijd handig om een tweede exemplaar te hebben. Zo kan er een exemplaar in de auto blijven en een exemplaar aan de kapstok, bijvoorbeeld voor de wandelingen met de hond. Kortom, de golfparaplu in klein formaat is altijd succesvol als relatiegeschenk.

Keuzes maken

Wanneer u kiest voor de golfparaplu in klein formaat, dan heeft u meer dan voldoende keuzes te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een diameter van 70 centimeter, 100 centimeter of iets daartussen? Kiest u voor een effengekleurd model, een bicolour paraplu of laat u zich verrassen door een assorti? Wilt u een standaard model of gaat u toch voor een bijzonder model? Dit zijn nog slechts enkele keuzes die u mag gaan maken, want wij bieden u een zee aan mogelijkheden.

Een sterke kwaliteit

Binnen het assortiment van Stormparaplus.nl vindt u de meest uiteenlopende modellen, uitgevoerd in tal van materialen. Zo zijn er rubberen handgrepen, maar ook houten grepen. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld polyester, waarvan de hoge kwaliteit een garantie is. Uiteraard zijn er ook automatische exemplaren beschikbaar. Eén ding is zeker; wanneer u kiest voor een golfparaplu in klein formaat van Stormparaplus.nl, dan kiest u altijd voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Meerdere prijsklassen

Uiteraard bieden wij u mogelijkheden in meerdere prijsklassen, zodat u ook hierin een vrije keuze heeft. U kunt de modellen bestellen met opdruk of zonder opdruk. Voor golfparaplu’s in klein formaat met een maatwerk opdruk betaalt u slechts een kleine meerprijs per stuk.

Eerst een drukproef

Wij bieden u altijd eerst een drukproef wanneer u kiest voor een maatwerk bedrukking. Zo weet u altijd zeker hoe het eindproduct eruit komt te zien en heeft u nog de mogelijkheid om zaken te wijzigen, zoals bijvoorbeeld de kleur. De eerste drukproef is altijd gratis.