Home » Golfparaplu klein (68)

Golfparaplu klein bedrukken

Paraplu Vreeland groen - Paraplu van 190 T poleyester voorzien van  een houten steel en handvat. Dit model is in leverbaar in veel verschillende kleuren.
Vanaf € 2.65
Paraplu Automatic - polyester paraplu met automatische opening en houten handvat, 8 panelen. Dit model kan geleverd worden in de kleur zwart, donkerblauw, azureblauw, rood, groen, lichtgroen, oranje en wit. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 2.75
Paraplu Donald - polyester paraplu met automatische opening en plastic handvat, 8 panelen. Te leveren in zwart, kobaltblauw, donkerblauw, rood, groen, limegroen, oranje, geel en wit. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 2.75
Paraplu assorti - paraplu, automaat, houten stok en haak, verschillende dessins, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar!!
Vanaf € 2.95
Paraplu Grijs - Paraplu. 190T polyester. Houten steel en handvat.
ø1040 mm
Vanaf € 2.98
Paraplu rood/wit - paraplu, automaat, houten stok en haak.
Vanaf € 3.01
Paraplu oranje - paraplu, automaat, houten stok en haak.
Vanaf € 3.01
Paraplu Wit - Paraplu. 190T polyester. Houten handvat. Automatisch.
ø1040 mm
Vanaf € 3.05
Paraplu Blauw - Paraplu. 190T polyester. Rubber handvat. Automatisch.
ø1040 mm
Vanaf € 3.22

Golfparaplu klein

Een golfparaplu in klein formaat is uitstekend om als relatiegeschenk te gebruiken. We leven in een deel van Europa waar we niet dagelijks kunnen rekenen op de zon. Sterker nog, we hebben relatief veel regenachtige dagen. Een paraplu is dan ook een accessoire om eigenlijk altijd mee te nemen, bijvoorbeeld als standaard inhoud van de kofferbak. Echter, lang niet iedereen heeft een paraplu. Daarnaast is het altijd handig om een tweede exemplaar te hebben. Zo kan er een exemplaar in de auto blijven en een exemplaar aan de kapstok, bijvoorbeeld voor de wandelingen met de hond. Kortom, de golfparaplu in klein formaat is altijd succesvol als relatiegeschenk.

Keuzes maken

Wanneer u kiest voor de golfparaplu in klein formaat, dan heeft u meer dan voldoende keuzes te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een diameter van 70 centimeter, 100 centimeter of iets daartussen? Kiest u voor een effengekleurd model, een bicolour paraplu of laat u zich verrassen door een assorti? Wilt u een standaard model of gaat u toch voor een bijzonder model? Dit zijn nog slechts enkele keuzes die u mag gaan maken, want wij bieden u een zee aan mogelijkheden.

Een sterke kwaliteit

Binnen het assortiment van Stormparaplus.nl vindt u de meest uiteenlopende modellen, uitgevoerd in tal van materialen. Zo zijn er rubberen handgrepen, maar ook houten grepen. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld polyester, waarvan de hoge kwaliteit een garantie is. Uiteraard zijn er ook automatische exemplaren beschikbaar. Eén ding is zeker; wanneer u kiest voor een golfparaplu in klein formaat van Stormparaplus.nl, dan kiest u altijd voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Meerdere prijsklassen

Uiteraard bieden wij u mogelijkheden in meerdere prijsklassen, zodat u ook hierin een vrije keuze heeft. U kunt de modellen bestellen met opdruk of zonder opdruk. Voor golfparaplu’s in klein formaat met een maatwerk opdruk betaalt u slechts een kleine meerprijs per stuk.

Eerst een drukproef

Wij bieden u altijd eerst een drukproef wanneer u kiest voor een maatwerk bedrukking. Zo weet u altijd zeker hoe het eindproduct eruit komt te zien en heeft u nog de mogelijkheid om zaken te wijzigen, zoals bijvoorbeeld de kleur. De eerste drukproef is altijd gratis.