Home » Golfparaplu groot (45)

Golfparaplu Groot Bedrukken

30" Golfparaplu Wit - 30" Golfparaplu.Paraplu met metalen frame, metalen baleinen en kunststof greep.Polyester.
Vanaf € 5.48
30" Golfparaplu Wit - 30" Golfparaplu.Paraplu met metalen frame, metalen baleinen en kunststof greep.Polyester.
Vanaf € 5.48
Golfparaplu Bently - polyester golf paraplu met handmatige opening en plastic handvat, 8 panelen. Leverbaar in de kleur wit met zwarte accenten. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 7.09
Paraplu, 27 inch Rood - Windbestendige paraplu met EVA handvat, 27 inch. 190T polyester, glasvezel frame en baleinen. Opent handmatig.
Vanaf € 7.38
Paraplu Silvan - polyester paraplu met automatische opening, imitatie leren handvat, 8 panelen
Vanaf € 7.69

Golfparaplu groot

De golfparaplu in groot formaat is ideaal om optimaal te beschermen tegen neerslag. Een kleine paraplu heeft niet altijd het vermogen om de persoon onder de paraplu echt volledig droog te houden, bijvoorbeeld als er veel wind staat. De ruime diameter van de golfparaplu in groot formaat zorgt ervoor dat iemand wel volledig droog blijft, ook wanneer de wind tegen de regendruppels blaast. Hiermee is de golfparaplu groot een uitstekende keuze.

Diverse afmetingen

U kunt bij ons terecht voor diverse golfparaplu’s in groot formaat. Zo hebben wij modellen met een afmeting van 27 of bijvoorbeeld 30 inch in diameter. Dit komt neer op respectievelijk 68 en 76 centimeter. Echter, we hebben ook nog grotere golfparaplu’s, bijvoorbeeld met een diameter van 115 of zelfs 125 centimeter. U heeft dan ook een ruime keuze aan afmetingen van de golfparaplu’s. Alle paraplu’s zijn zonder bedrukking te bestellen vanaf 10 stuks en met bedrukking vanaf 25 stuks.

Verschillende designs

Natuurlijk bieden wij u een zeer veelzijdig assortiment golfparaplu’s in groot formaat. Zo heeft u de keuze uit diverse effengekleurde modellen, maar wij bieden ook paraplu’s die zijn uitgevoerd met panelen in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u de paraplu zo kleurrijk maken als u zelf wilt. Uiteraard kunt u een keuze maken uit de diverse standaard kleuren op basis van de print die u op de paraplu’s gedrukt wilt hebben.

Golfparaplu’s met bedrukking

Alle paraplu’s zijn zonder bedrukking te bestellen, echter, tegen een kleine meerprijs bestelt u golfparaplu’s in groot formaat met een maatwerk bedrukking. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw website te vermelden op de paraplu, of om deze te laten voorzien van het logo van uw onderneming. Belangrijk is het uiteraard dat de paraplu herkenbaar is als een product van uw onderneming, en hier zetten wij ons graag voor in.

Mogelijkheden betreffende de bedrukking

Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden wanneer het gaat om de bedrukking van de paraplu’s. U heeft de keuze uit een waaier aan kleuren, diverse lettertypes en natuurlijk ook bedrukking in verschillende kleuren. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u wanneer u de golfparaplu’s in groot formaat wilt laten voorzien van een maatwerk bedrukking.