Home » Eco golfparaplu (1)

Eco golfparaplu bedrukken

Eco golfparaplu

De eco golfparaplu is een mooie paraplu met uitstekende kwaliteiten. Deze paraplu heeft een brede diameter van maar liefst 120 centimeter, waardoor er veel ruimte onder de paraplu bestaat. Uiteraard kan de eco golfparaplu worden geleverd in verschillende kleuren, namelijk lichtgroen, lichtblauw, donkerblauw, rood, wit en zwart. Uiteraard kan iedere kleur eco golfparaplu worden voorzien van een opdruk op maat.

Kwaliteiten van de eco golfparaplu

De eco golfparaplu is voorzien van een hoogwaardig en eco-vriendelijk doek dat bijzonder sterk is. De paraplu is dan ook goed bestand tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden, zoals ook sterke wind. Wij vinden het belangrijk dat wij u voortdurend een hoogwaardige en duurzame kwaliteit bieden, zodat u dit op uw beurt weer door kunt geven aan uw klanten. Uiteraard staan wij ook garant voor een vriendelijke en hoogwaardige service, waarbij wij u altijd centraal zetten.

Uitvoering van de eco golfparaplu

De eco golfparaplu is voorzien van een zwarte stok en een zwart frame, beiden van glasfiber. Het handvat is gemaakt van rubber en heeft een zwarte coating. Hierdoor heeft de eco golfparaplu een moderne en luxe uitstraling. Mensen zullen deze paraplu met plezier gebruiken op de regenachtige dagen.

Een maatwerk ontwerp

Wij hebben een ruime ervaring in de signbranche en dit betekent dat wij vrijwel ieder ontwerp kunnen realiseren in de opdruk van de eco golfparaplu. Wilt u uw bedrijfslogo op de paraplu gedrukt hebben, uw bedrijfsnaam of wellicht een slogan waaraan u herkend wordt? Of kiest u toch liever voor uitsluitend een vermelding van uw URL? In alle gevallen vinden wij de beste opdruk voor u, of u nu een enkele kleur of meer kleuren in de opdruk wenst. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen ontwerp aan te leveren voor de opdruk, maar wij kunnen ook een mooi ontwerp voor u maken.

Gegarandeerd succesvol

Een paraplu is een mooi en praktisch relatiegeschenk waar mensen echt iets aan hebben. Relaties worden het meest blij van relatiegeschenken waar zij echt iets aan hebben. Het is dan ook ideaal om de eco golfparaplu te schenken aan uw relaties, bijvoorbeeld bij een aankoop of als eindejaar presentje.