Home » Duoparaplu (3)

Duoparaplu bedrukken

Paraplu Nassau - Deze paraplu's hebben een gekleurde binnenzijde en zijn ook leverbaar in meerdere kleuren. De buiten en de binnenzijde zijn van polyester. Deze zijn voorzien van een zwarte stok en een gebogen grip. Uw logo of tekst kunnen wij bedrukken op 1 of meerdere segmenten.
Vanaf € 5.15
Duo-paraplu wit - Duo-paraplu, zwarte glasfiber stok, zwarte glasfiber baleinen, zwart rubber gecoat handvat.
Vanaf € 8.19

Duoparaplu

Een duoparaplu is bijzonder handig. Hoe vaak gebeurt het niet dat er twee personen op straat lopen, in de regen, en er echt maar ruimte is voor één persoon onder de paraplu? Gevolg is dat de paraplu niet gebruikt wordt uit schuldgevoel tegenover de ander, of dat het lopen wel erg onhandig wordt omdat beiden onder de paraplu willen lopen. Uiteindelijk worden beiden toch (gedeeltelijk) nat, en dat kan gemakkelijk worden voorkomen, met de duoparaplu.

De duoparaplu van hoge kwaliteit

Wij leveren u een duoparaplu waar gemakkelijk twee personen tegelijk van kunnen profiteren. Ideaal om als relatiegeschenk aan te bieden, want iedereen loopt wel eens met iemand in de regen die geen paraplu bij zich heeft. Om te voorkomen dat men heel dicht tegen elkaar aan moet kruipen, wat niet altijd gewenst is, kan de duoparaplu uitkomst bieden. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van de duoparaplu, welke wij uiteraard ook kunnen voorzien van een opdruk naar wens.

De uitvoering van de duoparaplu

De duoparaplu heeft baleinen en een stok van glasfiber van hoogwaardige kwaliteit. Het handvat is uitgevoerd in gecoat rubber. U kunt dit model in meerdere kleuren bestellen, namelijk in donkerblauw, kobaltblauw, wit, zwart, donkergrijs, rood en groen. De baleinen, stok en het handvat zijn uitgevoerd in de kleur van uw keuze, waardoor de duoparaplu een mooie egale uitstraling in een enkele kleur heeft.

Een opdruk naar wens

Op een duoparaplu is natuurlijk meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een opdruk naar wens. Wij bieden u de mogelijkheid een opdruk te laten realiseren in een enkele kleur, afwijkend van de basiskleur van de duoparaplu, maar een opdruk in meer kleuren behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn wij er om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden.

Een passende oplage bestellen

U kunt bij ons bestellen in een vaste oplage. Wanneer u kiest voor de duoparaplu zonder opdruk, dan is de minimale oplage 10 stuks. Bij de bedrukte variant neemt u minimaal 25 stuks af. Heeft u een aantal nodig dat niet in ons standaard overzicht staat? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.