Home » Damesparaplu (3)

Dames Paraplu Bedrukken

Damesparaplu

Een damesparaplu is sierlijk, modern en elegant. Bestaat uw doelgroep uit dames en wilt u hen blij maken met een passend product dat op veel dagen best goed van pas komt? Dan is de damesparaplu natuurlijk een uitstekende keuze. U heeft bij ons de keuze uit diverse damesparaplu’s, welke wij kunnen voorzien van een bedrukking. Uiteraard zijn de damesparaplu’s ook zonder opdruk te bestellen.

Diverse soorten damesparaplu’s

Wij hebben een divers assortiment damesparaplu’s. Zo hebben wij de damesparaplu met een diameter van 102 centimeter, gemaakt van polyester en voorzien van 8 panelen. Deze damesparaplu wordt uitgevoerd met een bijpassend gekleurde haak van kunststof en is beschikbaar in diverse kleuren, zoals onder meer geel, rood, oranje, zwart, wit, blauw en groen. Daarnaast hebben wij ook een iets grotere damesparaplu, welke een diameter van 105 centimeter heeft. Deze is voorzien van een zwarte stok , zwarte baleinen en een greep in dezelfde kleur als de polyester top. Ook dit model is te bestellen in diverse kleuren, zoals onder meer roze, beige, paars, blauw en zilver.

De luxe damesparaplu

In ons assortiment vindt u ook een bijzonder luxe damesparaplu, met een uniek design en een optimale elegante in het ontwerp. Deze damesparaplu heeft een diameter van 98 centimeter en is gemaakt van polyester pongee. De stok is gemaakt van sterk metaal, evenals het frame. Het doek is overtrokken met kant voor de retro-romantische look. De haak heeft dezelfde kleur als de top. Dit luxe en zeer elegante model is beschikbaar in onder meer de kleuren wit, zwart en roze.

Alle damesparaplu’s bedrukt en onbedrukt

Wij kunnen u alle damesparaplu’s onbedrukt leveren, maar ieder model kan ook worden voorzien van een maatwerk opdruk in een enkele kleur of twee kleuren. Voor de opdruk kunt u denken aan een bedrijfslogo, een –naam of bijvoorbeeld een websitevermelding. Alles is mogelijk bij Stormparaplus.nl.

Altijd de beste kwaliteit

U kunt altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van al onze paraplu’s, waaronder ook de damesparaplu’s. Deze damesparaplu’s hebben een unieke uitstraling, zijn volledig op maat te maken met een mooie opdruk en gaan absoluut lang mee. Uiteraard kunt u rekenen op een vriendelijke service.