Home » Custom-made paraplu

Custom made paraplu bedrukken

Custom-made paraplu

Een custom-made paraplu is de juiste keuze wanneer u zelf wilt kunnen bepalen hoe de paraplu eruit komt te zien. Als professional wilt u uw relaties het beste kunnen bieden, maar u wilt er natuurlijk ook voor zorgen dat de paraplu’s passen bij uw onderneming. De paraplu’s zijn uitstekend in te zetten als relatiegeschenken. Uw relaties zullen zeker blij zijn met een praktisch geschenk en u kunt er voordeel uit halen door direct promotie te maken op de paraplu’s. Met de custom-made paraplu is natuurlijk alles mogelijk.

Waarom een custom-made paraplu?

Wanneer u kiest voor de paraplu’s als relatiegeschenk voor uw onderneming, dan is het belangrijk dat de paraplu’s ook daadwerkelijk bij uw onderneming passen. U wilt aan de paraplu kunnen zien dat deze van uw onderneming afkomstig is, en juist daarom is een custom-made paraplu een goede optie. U kunt er heel gemakkelijk voor zorgen dat in een enkele oogopslag duidelijk is dat de paraplu van uw onderneming komt.

Een model naar wens

Wij bieden u een veelzijdig assortiment als het gaat om modellen van de paraplu’s. Zo hebben wij onder meer compacte modellen, automatische en niet-automatische modellen, koepelvormige en zelfs hartvormige exemplaren en diverse unieke designs, zoals de vierkante modellen of bijvoorbeeld de schouderparaplu. Uiteraard kunt u ook uitstekend bij ons terecht wanneer u interesse heeft in speciale paraplu’s voor kinderen.

Een professionele opdruk

Iedere custom-made paraplu kan van een opdruk worden voorzien. Dit kan in een enkele kleur zijn, maar ook kleurcombinaties behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het vooral belangrijk dat u zich optimaal kunt vinden in het uiteindelijke ontwerp. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, zodat wij kunnen bekijken of dit tot de mogelijkheden behoort voor de custom-made paraplu’s. Uiteraard kunt u het ontwerp ook aan ons overlaten. U profiteert altijd van een maatwerk ontwerp met een doeltreffend uiterlijk.

Eerste drukproef

U ontvangt van ons altijd eerst een drukproef, zodat u kunt bekijken of de custom-made paraplu volledig naar wens is, of dat er toch nog wijzigingen moeten worden aangebracht. Pas wanneer u akkoord bent met de drukproef gaan wij over tot de productie van het gewenste aantal.