Home » Bruidsparaplu kant (1)

Bruidsparaplu kant bedrukken

Bruidsparaplu kant

Heeft u een bruidsmodezaak, bent u gespecialiseerd in bruidsfotografie of biedt u wellicht bruidsaccessoires? In de bruidsbranche is een bruidsparaplu natuurlijk altijd een fantastisch relatiegeschenk. De bruidsparaplu is niet alleen uniek en erg leuk om te krijgen, maar het is natuurlijk ook bijzonder praktisch voor bruidjes die trouwen in een wisselvallig seizoen. De bruidsparaplu is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Een bruidsparaplu naar wens

De bruidsparaplu is gemaakt van wit transparant PVC en heeft een bijpassend gekleurde aluminium stok. Het handvat heeft een rubberen coating voor een aangename grip, eveneens in de passende kleur uitgevoerd, en is voorzien van piping in de gewenste kleur. De bruidsparaplu is een mooie en elegante koepelparaplu die in de details kan worden uitgevoerd in zwart, oranje, lichtblauw, lichtgroen, wit, kobaltblauw, geel, rood en paars. De bruidsparaplu heeft een diameter van 111 centimeter.

Ideaal voor alle bruidjes

We wonen nu eenmaal in een gedeelte van Europa waar we nooit zeker kunnen zijn van het weer. Zelfs in de zomer kunnen we hier en daar een regenbuitje verwachten. De bruidsparaplu is dan ook ideaal voor alle bruidjes, zodat deze direct gebruikt kan worden wanneer het begint te druppelen. De luxe en elegante uitstraling van de bruidsparaplu past perfect bij de bruidssfeer. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de bruidsparaplu altijd doet waar deze voor bedoeld is. Uiteraard zorgt de koepel er ook gemakkelijk voor dat het kapsel van de bruid mooi in model blijft en niet verwaait.

Bedrukt en onbedrukt

De bruisparaplu kan worden geleverd in een onbedrukte vorm, in de kleur naar wens. U kunt de bruidsparaplu’s in dit geval bestellen in een oplage vanaf 10 stuks. Wanneer u kiest voor de bedrukte bruidsparaplu’s dan kunt u bestellen vanaf 25 stuks. De bruidsparaplu’s kunnen van iedere gewenste opdruk worden voorzien, in een enkele kleur of in twee kleuren. Heeft u meer wensen betreft de bedrukking? Dan is dit uiteraard altijd bespreekbaar.

Wij denken met u mee

Uiteraard hebben wij een ruime ervaring in de signbranche, waardoor wij u altijd een hoogwaardige en professionele bedrukking kunnen garanderen. Wilt u de bruidsparaplu’s laten bedrukken, maar wilt u hulp bij het bepalen van het ontwerp? Wij denken graag met u mee.