Opvouwbare paraplu - Zwarte opvouwbare paraplu met gekleurde rand van 190T pongee en baleinen van fiberglas. Uw reclame wordt op een segment aangebracht. Meervoudige kleurendruk op aanvraag.
Vanaf € 6.92

Automatisch open en close

Wanneer u dan toch voor een praktische opvouwbare en inklapbare paraplu kiest, dan kunt u evengoed het gemak bieden van een automatische opening en sluiting. Een paraplu die automatisch zelf opent en weer sluit is natuurlijk ideaal om snel te handelen wanneer dit nodig is, en om niet erg nat te worden wanneer de paraplu weer kan worden ingeklapt. U hoeft vrijwel niets te doen om de paraplu te gebruiken en weer op te bergen, want de belangrijkste zaken doet de paraplu zelf. Hiermee is de opvouwbare en inklapbare paraplu bijzonder gebruiksvriendelijk in iedere situatie.

Praktisch comfort

Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de windbestendige paraplu met een diameter van 23 inch. Deze luxe stormparaplu bezit een bijzonder hoge kwaliteit en is voorzien van een metalen steel in de kleur zwart. Het frame en de baleinen zijn gemaakt van glasvezel en de top is van chroom metaal. Op de rubberen ABS handgreep kunt u een grijze knop vinden. De opvouwbare en inklapbare paraplu opent en sluit automatisch. Deze is opvouwbaar in drie delen, waardoor het geheel bijzonder compact is. Deze luxe paraplu in bijzonder compact formaat wordt geleverd inclusief een bijpassende hoes. Uiteraard staan wij ook garant voor de hoge kwaliteit van de opdruk.