Automatische paraplu - Automatische paraplu met een dubbele bespanning. Een gekleurde buitenzijde en een zilveren binnenkant. Dankzij de softe rechte grip heeft u een goed houvast. Uw reclame valt goed op op één of meerdere segementen of op de brede sluiting.
Vanaf € 2.50
Paraplu Neubukow - Paraplu's met een softgrip en een aluminium stok met stormbaleinen. Deze paraplu's hebben we ook nog in meerdere kleuren en zijn ook snel te leveren. Uw logo of tekst bedrukken wij op een segment.
Vanaf € 2.72
Automatische paraplu - De Klassieker onder de paraplus. Deze moderne en toch tijdloze paraplu is al jaren lang een goede speler in promoland. Dankzij de eenheid in kleur tussen handvat en bespanning is dit een evenwichtige paraplu die uw reclame op één of meerdere segementen eruit laat springen.
Vanaf € 2.88
Automatische paraplu - Automatische paraplu met een recht houten handvat. Deze grote paraplu is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze klassieker is een echte reclamedrager!
Vanaf € 3.02
2-Kleurige paraplu - Grote 2-kleurige paraplu om uw reclame extra te laten opvallen. U kunt zowel op het witte segment als op het gekleurde segment uw reclame aanbrengen. Deze paraplu is voorzien van een houten rechte grip.
Vanaf € 3.02
Automatische paraplu - De absolute Topper onder de paraplus. Verkrijgbaar in 19 moderne, trendy en klassieke kleuren. Deze automatische paraplu met mooie houten stok en houten gebogen greep beschikt over een stevige bespanning.Op deze Topper valt uw reclame goed op!. Zo valt uw reclame ook op als de paraplu opgevouwen is.
Vanaf € 3.21
Paraplu - Stijlvolle en hoogwaardige paraplu. Dankzij de softgrip laat deze paraplu zich met zijn aluminum stok en stormbaleinen comfortabel dragen. Verkrijgbaar in 5 kleuren die uw reclame stijlvol draagt
Vanaf € 3.60
Paraplu - Klassieke paraplu met metalen stok en punt. Door zijn XXL formaat en opvallende kleuren is dit een perfekte paraplu om uw reclame op te tonen. Het rechte houten handvat geeft een extra sterk karakter aan deze paraplu.
Vanaf € 3.93
Paraplu - Klassieke paraplu met metalen stok en punt. Door zijn XXL formaat en opvallende kleuren is dit een perfekte paraplu om uw reclame op te tonen. Het rechte houten handvat geeft een extra sterk karakter aan deze paraplu.
Vanaf € 3.93

Automaat

Wilt u uw relaties een groot plezier doen met een opvouwbare en inklapbare paraplu die met zeer groot gemak gebruikt kan worden? Dan is de automaat zeker een goede optie. Deze neemt werkelijk iedere handeling uit handen, door zich automatisch te openen wanneer het nodig is. Dit is natuurlijk ideaal om de paraplu snel in gebruik te kunnen nemen. Gaat het van het ene op het andere moment regenen? Dan is het vervelend als een paraplu eerst nog helemaal in elkaar gezet moet worden voordat deze kan worden gebruikt. Dit is eenvoudig te voorkomen door te kiezen voor de automaat onder de opvouwbare en inklapbare paraplu’s.

Een hoogwaardige kwaliteit

U vindt diverse exemplaren van de paraplu met automatische opener in ons assortiment. Een mooi voorbeeld is de Arch automatische paraplu. Deze biedt u een bijzonder hoge kwaliteit door het exclusief ontworpen model. Het model is uiteraard opvouwbaar en inklapbaar, en toch voorzien van een zeer sterke schacht en frame van metaal. De greep is zo ontworpen dat de paraplu gemakkelijk kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld de rand van een tafel. U krijgt deze paraplu geleverd in een luxe geschenkverpakking. Uiteraard is dit slechts een enkel model van de diverse hoogwaardige exemplaren die wij u kunnen bieden.