Home » Amsterdam paraplu (1)

Amsterdam paraplu bedrukken

Amsterdam paraplu

Een Amsterdam paraplu is natuurlijk een ideale paraplu voor in de stad. In de stad is het vaak erg druk, zeker ook op de stoepen. Het is hinderlijk wanneer u voortdurend moet uitkijken dat u niemand raakt met uw paraplu, of wanneer u zelf steeds moet uitwijken voor grote paraplu’s van anderen. De Amsterdam paraplu is aangenaam compact en daarmee ideaal om te gebruiken in drukkere gebieden.

Een compacte golfparaplu

Wanneer u kiest voor de Amsterdam paraplu, dan kiest u voor een compacte golfparaplu met een diameter van 97 centimeter. De paraplu is gemaakt van polyester en heeft een duurzaam EVA handvat, uitgevoerd in de standaard kleur zwart. Het gaat om een automaat, welke u bijzonder veel gemak en comfort biedt. Deze paraplu is praktisch, functioneel en van de hoogste kwaliteit.

Bedrukt en onbedrukt

U kunt de Amsterdam paraplu bestellen in onbedrukte variant. In dit geval kiest u voor een oplage vanaf slechts 10 stuks. Wilt u de Amsterdam paraplu laten bedrukken? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Wij kunnen de paraplu bedrukken met iedere gewenste opdruk, in een enkele kleur of in twee verschillende kleuren naar wens. In dit geval kiest u voor een oplage van minimaal 25 stuks. Uiteraard kunnen wij met u meedenken over het ontwerp voor de Amsterdam paraplu wanneer u dit wenst. U kunt ook zelf een ontwerp aanleveren.

Een hoogwaardige kwaliteit

Deze paraplu biedt een hoogwaardige kwaliteit en kan zeker heel wat hebben. Dit model van Stormparaplus.nl kan gebruikt worden in de slechtste weersomstandigheden. Wanneer u kiest voor een bedrukte uitvoering van de Amsterdam paraplu, om promotie te maken voor uw onderneming, dan kiest u er bewust voor om uw relaties een goed en duurzaam product aan te bieden. Wij garanderen u een hoge kwaliteit, zodat u de beste kwaliteit door kunt geven aan uw relaties.

Een logo of bedrijfsnaam

De bedrukking van de Amsterdam paraplu kan volledig naar wens worden gerealiseerd. Zo kunt u de paraplu laten voorzien van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Wilt u enkel een websitevermelding op de paraplu? Dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dit is een maatwerk product dat gegarandeerd biedt wat u ervan verwacht.